Performance Distribution Finland Ltd | Teollisuustie 3, 62300 HÄRMÄ, FINLAND    Suomeksi  
-
-
 
-
  Ajankohtaista
    Talvisäilytys paikat
  TUOTTEET
  Ford BARRA 4.0
  Moottorit / vaihtomoottorit
  Toimitilat ja kausisäilytys

OSAMYYNTI / KORJAAMO:
Puh/Tel. +358 (0)6 4845 223
Email. myynti@ranaco.fi

TUKKUMYYNTI:
Puh/Tel. 010 271 4540
Email. tukku@ranaco.fi

AVOINNA:
MA-PE KLO 10.00-16.00
Arkipyhisin ja vkl suljettu.

DYNOAIKA VARAUKSET:
*ota yhteys myyntiin*

 
Haku»
-
 
Ranaco Racing Imports
 
-
TALVISÄILYTYSPAIKAT
**Varaa paikkasi talvelle 2024-25 ajoissa**

Vuokraamme myös yksittäisiä talvisäilytyspaikkoja moottoripyörille, autoille, vaunuille ja veneille yms.Korkeat tilamme mahdollistavat isompienkin kesäpelien talvisäilytyksen eli matkailuautot ja isommat veneetkin trailereilla sopii sisään hyvin, mutta voit tuoda kausisäilytykseen vaikka moottoripyörän tai mitä tahansa tavaraa tarviikaan saada suojaan sisälle. Tilojen lämmitys talvikaudelle pidetään vähintään +12c. Kuivassa ja lämpimässä "silmäteräsi" talvehtii mukavasti.

Säilytysaika ja -vuokra määräytyy lattianeliöiden mukaan, harrastaja ystävälliset hinnat :).
Esimerkkejä: Henkilöautot alk. 55e/kk, Asuntovaunut /matkailuautot alk. 80e, Veneet koon mukaan. (Esim. n. 7-8m venetraileri n. 110e/kk)

Hyvä kulkuyhteys valtatieltä 19.
Etäisyyksiä (noin): Seinäjoelta 60km, Vaasa 80km, Kokkola 80km jne.

Kesäpelit talvelta turvaan ;)

Tiedustelut ja paikkavaraukset:
Jyri Poltto, 0500-479204
jyri.poltto@ranaco.fi

Kimmo Viherkoski, 050-3738 462
kimmo.viherkoski@ranaco.fi

**HUOM - VARAA AJOISSA - TALVI TULEE NOPEAMMIN KUIN LUULETKAAN**
Tilat täyttyvät varausjärjestyksessä. Vahvistamme varauksia elokuusta 2024 alkaen.

Korkeita tiloja (isot matkailuautot yli 3mm korkeus ja isot veneet, tilaa erittäin rajoitetusti talvelle 24/25.

 
YD25 Vaihtomoottorit
Nissan King Cab moottorit ja osat


Varastostamme löytyy Täysin huolletut YD25 Vaihtomoottorit ja runsaasti uusia osia, sekä myös purkuosia - olemme purkaneet myös kokonaisia King Cabejä, eli osia löytyy aina akseleista taustapeiliin.


Katso lisää tarjouksistamme ..

 
VARASTON SIIVOUS 5/2024

VARASTON INVENTAARIO JA IKUINEN KEVÄT/SYYS SIIVOUS ON AINA (enemmän tai vähemmän) VAUHDISSA JA ARKISTOSTA LÖYTYY EDELLEEN JOS VAIKKA MITÄ!Neljännes VUOSISADAN virittelyn tuloksena, ei aina itsekään tiedetä mitä kaikkea meidän varaston nurkissa lojuu :) ....


Tarjoukset osion POISTOTORILLA on tuotemerkeittäin listatattuna siivouksessa löytyneitä arkiston aarteita !

Klikkaa itsesi tekemään löytöjä poistotorille.

Tsekkaa myös ROMPETORI täältäkin löytyy uutta ja vanhaa huippuosaa.

Ja aina kannattaa kysyä, meillä on tosiaan "unohtunut" nurkkiin jos vaikka mitä... Etenkin japanilaisiin urheiluautoihin... Mitsu evot, skylinet, jne jne

 
RANACON SIVUT... ON AINA TYÖNALLA...

Ihmeiden aika ei ole ohi, koska Ranaco Racing Importsin sivuilla tapahtuu aina joskus jotain..

Päivityksiä tehty taas 16/10/2023

Yli 15..tai 20vuoden "offline" ja "coming soon" projekti etenee aina joskus, Ranacokin on osa internetin ihmeellistä maailmaa, vaikka olemmekin enemmän "old skool" kivijalka kauppa ja meidät tavoittaa nopeiten aina puhelimella.

Uudet sivustot päivittyy pala-palalta tuotteiden ja palveluiden listauksilla, kun aikaa riittää. Päivitysnopeus ei ehkä päätä huimaa (kuten autojemme nopeus) mutta tavoitteena on valmiit sivustot 2023 aikana.... sekin voi virityskiireiden keskellä olla kunnianhimoinen aikataulu ;) mutta hitaasti ja varmasti kuten kiinnileikkaava kiinalainen hukkaportti... (näitä et meiltä saa, vain aitoa Turbosmarttia)

Sillävälin lisätietoja saat myynnistämme ja kaikki toimii kuten aina ennenkin viimeiset 25v, eli "business as usual" - 2000 m3 "kivijalkaputiikkimme" Alahärmän teollisuustiellä palvelee arkisin klo. 10-16 ja tavaraa löytyy hyllystä melko paljon.. tuotemerkkejä maahantuonissa ja edustuksessa on kymmenittäin, likimain jokaisen autoharrastajan ja kilpailijan tehotarpeiden tyydyttämiseen ....

Luuri käteen ja kysy - tai paiskaa meitä maililla: myynti@ranaco.fi

Niin juu... nettikauppakin tulee jossain vaiheessa, sinne laitamme yleisimpiä varastotuotteitamme.

 
Se aito, oikea ja alkuperäinen

ACL RACE SERIES KILPALAAKERI

(Tiedote 1/2016)

Elää ja voi hyvin. Maailmalla liikkuu kaikenlaista huhua ja juttua. Tuuli huulia heiluttaa sanotaan ;) - ja kylmä tosiasia on että ACL on palannut markkinoille 2015-2016, vahvempana kuin koskaan.

JA EDELLEEN: MADE IN AUSTRALIA. Olemme toimineet ACLn valtuutettuna maahantuojana Suomessa jo vuodesta 2006, joten voimme sanoa että meillä on sisäpiirin tietoa ja faktaa. On aina ollut, ja tulee aina olemaan.

Välillä saatavuus oli heikkoa, se on totta - muutamia vuosia sitten, tehtaan tuotanto oli suljettuna lähes vuoden, koska ACL konserni meni läpi saneeraus- ja omistajamuutos ohjelmaa.

100 vuotiaaksi elänyt, 1000 työntekijän jätiksi paisuneen konsernin raskas rakenne ja autoteollisuuden 2008 alkanut lama johtivat siihen, että pääomistaja, autovalmistaja Ford halusi irrottautua tehtaan omistuksesta kokonaan.

Tämä johtui Fordin päätöksestä lopetettaa uusien autojen tuotanto Australian mantereella, joten laakeritehtaan omistus ei ollut enää autojätin toimitusketju strategian mukaista. Tämä käynnisti prosessin, jossa eri tuoteryhmät joko myytiin eteenpäin ja niin myös koko brändin ja tehtaan omistajat vaihtuivat.

Totaalisen rakennemuutoksen läpikäyminen otti aikaa, varastot ajettiin suuriksi ennen kun tehdas pysäytettiin kertaheitolla 31.7.2014, suoraan täydestä 3vuoron ennätystuotanto vauhdista. Jättivaraston oli tarkoitus kestää 6kk pysyähdys..

Uudelleenjärjestelyn aikataulu oli suunniteltu olevan puolisen vuotta, mutta tämä oli konsernin kokoluokkaan nähden ehkä hieman ylioptimistinen aikataulu... Käytännössä pysähdys keski yli vuoden. Tänään tehdas toimii taas sulavasti samojen henkilöiden johtamana, niin hallinnossa, tuotannossa kuin tuotekehityksessä. Kevyempänä, tuhatta pipoa ei enää talossa tarvita, mutta sitäkin fokusoituneepana teaminä uusien sijoittajien omistuksessa.

Autotehdas kytkentöjen purkaantuessa, uusiomisteinen ACL selkeytti myös valikoimaansa, kaikki tiiviste, mäntä ja muut toiminnot myytiin pois ja tehdas keskittyy nykyään pääasiassa vain kilpalaakereiden ja vaativien punametallilaakerien valmistukseen. Autotehtaiden lähes kannattamattomasta ensiasennus ja alumiinilaakereiden valmistuksesta on siis luovuttu, ja rajattu mallisto tiettyjen markkina-aluiden varaosaketjujen vaatimien halpojen alumiinilaakerien valmistus on tästä syystä ulkoistettu alihankintaan.

Kaikki Race Series ja Duraglide sarjan laakerit tehdään edelleen Australiassa.

Tämä takaa, että nykyään kilpalaakereiden saatavuus ACL:ltä on parempi kuin koskaan, niin Ranacon varastosta kuin valmistajan varastosta.

Vaadi moottorillesi parasta, vaadi ACL.

 
-
 
394316 | Copyright © 2024 Ranaco