Performance Distribution Finland Ltd | Teollisuustie 3, 62300 HÄRMÄ, FINLAND    Suomeksi  
-
-
 
-
  Ajankohtaista
  TUOTTEET
  Ford BARRA 4.0
  Moottorit / vaihtomoottorit
  Toimitilat ja kausisäilytys

OSAMYYNTI / KORJAAMO:
Puh/Tel. +358 (0)6 4845 223
Email. myynti@ranaco.fi

TUKKUMYYNTI:
Puh/Tel. 010 271 4540
Email. tukku@ranaco.fi

AVOINNA:
MA-PE KLO 10.00-16.00
Arkipyhisin ja vkl suljettu.

DYNOAIKA VARAUKSET:
*ota yhteys myyntiin*

 
Haku»
-
 
Ranaco Racing Imports
 
-
-Auton virityksen ja osakaupan ammattilaiset-

Ranaco yhtiöt on Kauhavan Alahärmässä Etelä-Pohjanmaalla toimiva kilpa- ja urheiluautojen sekä osakaupan ammattilainen, jonka syntyhistoria juontaa aina varhaiselle 90-luvulle. Omaamme pitkän kokemuksen kilpa- ja urheiluautojen virityksistä, korjauksista, huollosta ja säätämisestä.

Olemme yksi Suomen vanhimmista alalla yhtäjaksoisesti toimineista yrityksistä. Henkilökuntamme koostuu alan konkareista, joilta jokaiselta löytyy myös omaa kilpailuhistoriaa moottoriurheilun eri osa-alueilta. Tämän ansiosta ymmärrämme asiakkaidemme toivomuksia ja vaatimuksia erittäin hyvin ja pystymme myös toteuttamaan ne.

Osapuolemme maahantuo ja varastoi lukuisia tunnettuja korkealaatuisia kilpa- ja viritysosia kaikkialta maailmasta, joita voit tilata joko suoraan meiltä tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme kautta maan. Viritys- ja erikoisosavarastomme on yksi maan suurimpia alalla.

Toimimme useiden tunnettujen viritysosamerkkien valtuutettuna maahantuoja Suomessa.

Osakaupan lisäksi korjaamomme palvelee kaikissa alaan liittyvissä asioissa aina pienistä huolloista kokonaisten moottorien ja autojen mittatilaus valmistukseen.

Autojen ja moottorien säädöt ja testaukset suoritamme nykyaikaisessa 4WD tehodynamometrissämme. Olemme erikoistuneet japanilaisiin automerkkeihin ja olemmekin Suomen johtavia JDM automallien erikoisosaajia, mutta toimitamme osia ja palveluita kaikkiin merkkeihin ja malleihin alkuperämaahan katsomatta.

Ota siis yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Ranaco yhtiöt ovat osa Performance Distribution Finland konsernia.

MYYNTI, TIEDUSTELUT JA AJANVARAUKSET NUMEROSTA:
06-4845 223 tai myynti@ranaco.fi

 
-
 
394318 | Copyright © 2024 Ranaco