Performance Distribution Finland Ltd | Teollisuustie 3, 62300 HÄRMÄ, FINLAND    Suomeksi  
 
-
  ACL
  ACCRALITE - OMEGA
  ALKUPERÄISOSAT
  ARP
  ARROW PRECISION
  CARRILLO
  CP PISTONS
  COMETIC
  DARTON SLEEVES
  DBA
  EAGLE
  GATES RACING
  HALTECH
  HELIX AUTOSPORT
  HKS
  JUN
  KELFORD CAMS
  KENDALL
  KING RACING
  MALPASSI
  MOOTTORIT - ENGINES
  NEWMAN CAMS
  PURKUOSAT
  PEDDERS
  RRC - RACE COMPONENTS
  SOLID ACE
  SUPERTECH
  TEIN
  TOMEI
  TURBOSMART
  TRD
  WALBRO
  WHITELINE
  XTREME CLUTCH

OSAMYYNTI / KORJAAMO:
Puh/Tel. +358 (0)6 4845 223
Email. myynti@ranaco.fi

TUKKUMYYNTI:
Puh/Tel. 010 271 4540
Email. tukku@ranaco.fi

AVOINNA:
MA-PE KLO 10.00-16.00
Arkipyhisin ja vkl suljettu.

DYNOAIKA VARAUKSET:
*ota yhteys myyntiin*

 
Haku»
-
 
Ranaco Racing Imports
 
-
ACCRALITE PISTONS

Takomännät Kilpa- ja virityskäyttöönAloitimme Accralite Pistonsin virallisena maahantuojana ja edustajana Suomessa vuonna 2001. Paljon on mäntiä virrannut sorvista ulos noista päivistä, kun "Accurate and Light" sai päivänvalonsa -90 luvulla Birminghamin Smetchwickissä.

Legedaarinen kestävyys näkyy vielä kahden vuosikymmenenkin jälkeen monissa Suomessa(kin) edelleen käytössä olevissa kilpamoottoreissa. 2000 luvun alku kulki nousujohteisesti englantilaisen suuren perheyhtiön James Listers & Sons Ltd omistuksessa ja intohimona olikin tehdä aina parhaita mäntiä - ei eniten, eikä halvimpia, eikä joka vehkeeseen.

Tulokset ovat puhuneet puolestaan myös Suomen moottoriurheilussa, lukemattomat Suomen Mestaruutta juhlineet teamit ja kuljettajat sekä ammattivirittäjät ovat luottaneet Accraliten laatuun.

Valmistutimme myös lukemattomia mittatilauseriä ja mäntiä vastaamaan Suomen kilpasarjoja. Näitä näkyy vielä tänä päivänäkin Toyota 4AG, Mitsubishi Evo, BMW M sarjan moottoreissa, vain muutamia mainitaksemme.

Marraskuussa 2008 JLS LTDn silloisen pääjohtajan Antony Listerin eläköityessä, konsernihallitus teki sukupolvenvaihdoksen yhteydessä päätöksen liiketoiminta mallien selkeyttämisestä ja suuryritys päätti myydä myös Accralite Pistonsin, joka oli yksi konsernin kymmenestä divisioonasta (tytäryhtiö).

Accraliten omistaja löytyi nopeasti samasta kaupungista ja koko takomäntä liiketoiminta siirtyi entisen kilpailijan ja mäntälegenda Omega Pistonsin haltuun liiketoiminta kauppana.

Monella tapaa ympyrä sulkeutui, kun vuodesta 1973 saakka huippumäntiä Halesowenissa valmistanut Omega Pistons toi vanhaa henkilöstöään kotiin, Accraliten perustajilla kun kaikilla oli taustaa aikaisemmin Omegan työntekijöinä.

Accralite on siis tänäkin päivänä olemassa Omega pistonsin brändinä. Laadusta ei ole tingitty ja Omega on edelleen useiden tehdastallien ja huipputiimien sekä urheiluautovalmistajien ykkösvaihtoehto.

Omalta osaltataan sulautuminen Omegaan myös muutti Accraliten toimintamallia, vastoin yleisiä ajatuksia, Omegan toimintamalli on enemmänkin sopimusvalmistaja kuin varastomalleja valmistava tehdas.

Toimimme edelleen Omega/Accraliten edustajana Suomessa, mutta keskitymme pääsääntöisesti varaosapalveluun. Omega ei tänäkään päivänä varastoi juuri mitään, vaan netissä näkyvät männät ovat yleensä tilaajansa malleja ja myynnistä vastaa mallin tilaaja, ei valmistava tehdas.

Luonnollisesti toimitamme edelleen tilauseriä, huomioitavaa on että Accraliten aikaisia 4kpl mittatilauksia ei enää tehdä, vaan MINIMI TUOTANTO ERÄ on 24 mäntää, toimitusaika n. 16-20 viikkoa. Hinta määräytyy mallin mukaan.

Edellämainituista syistä Ranaco yhtiöt vaihtoi päämäntämerkikseen amerikkalaisen CP Pistonsin vuonna 2012, mittatilaus männät ja Accraliten mallien uustuotanto onnistuu siellä myös pieninä 4kpl sarjoina. Katso lisätietoja tuotesivustomme kohdasta CP Pistons.

Accraliten arkistoa ja varaosapalvelua koskevissa asioissa ota yhteyttä suoraan: jyri.poltto@ranaco.fi tai 0500479204

 
Legendaarinen Accraliten 4G63 mäntä
Kuvassa legendaarisen maineen kestävyydestään saanut Accraliten ja Ranacon yhteistyössä tuottama Mitsubishi Evon mäntä. Todennäköisesti eniten Suomen Mestaruuksia aikanaan. Näitä mäntiä on edelleen lukuisissa moottoreissa, osalla on ajettu kilpaa yli 10vuotta (!) ja meno vaan jatkuu !

Mäntä on saatavilla edelleen uustuotantona. Porauskoot 85.05mm tai 85.50mm.

 
-
 
394316 | Copyright © 2024 Ranaco