Performance Distribution Finland Ltd | Teollisuustie 3, 62300 HÄRMÄ, FINLAND    Suomeksi  
 
-
  ACL
  ACCRALITE - OMEGA
  ALKUPERÄISOSAT
  ARP
  ARROW PRECISION
  CARRILLO
  CP PISTONS
    Takomännät
    Männänrenkaat
    Ristitapit
    Sokat
    Erikoismännät, DIESEL
    Mittatilaus Männät
    USA Autot ja BULLET SERIES
  COMETIC
  DARTON SLEEVES
  DBA
  EAGLE
  GATES RACING
  HALTECH
  HELIX AUTOSPORT
  HKS
  JUN
  KELFORD CAMS
  KENDALL
  KING RACING
  MALPASSI
  MOOTTORIT - ENGINES
  NEWMAN CAMS
  PURKUOSAT
  PEDDERS
  RRC - RACE COMPONENTS
  SOLID ACE
  SUPERTECH
  TEIN
  TURBOSMART
  TRD
  WALBRO
  WHITELINE
  XTREME CLUTCH

OSAMYYNTI / KORJAAMO:
Puh/Tel. +358 (0)6 4845 223
Email. myynti@ranaco.fi

TUKKUMYYNTI:
Puh/Tel. 010 271 4540
Email. tukku@ranaco.fi

AVOINNA:
MA-PE KLO 10.00-16.00
Arkipyhisin ja vkl suljettu.

DYNOAIKA VARAUKSET:
*ota yhteys myyntiin*

 
Haku»
-
 
Ranaco Racing Imports
 
-
CP PISTONS

Takomäntien aatelia

Ranaco / PDF Group on CP PISTONSin ainoa virallinen maahantuoja Suomessa.
Suora yhteytemme tehtaaseen takaa aina parhaan palvelun ja saatavuuden.

Varastoimme Suomessa yleisimmät takomäntäsarjat, ristitapit ja männänrenkaat CP Pistonsin valikoimasta. Viikottainen rahtiliikenteemme suoraan tehtaalta takaa aina nopeat toimitukset. Lisäksi varastoimme joitain mittatilauserinä valmistettuja erikoismäntiä ja mallistoja, jotka ovat vasta varten tehty suomalaisia kilpasarjoja ajatellen, sekä niiden kansallisia sääntöjä noudattaen. Suomessa kun kilpaillaan myös kalustolla jota maailman kilpasarjoissa ei välttämättä käytetä.

Mittatilausmännissä Ranaco ja CP Pistons ovat tällä hetkellä Suomen eniten mittatilausmäntiä tuottava yhdistelmä. Teemme keskimäärin joka arkipäivä uuden Custom tilauksen tehtaalle. Eli satoja osanumeroja vuodessa.

Mittatilausmäntä palvelumme onkin vaatimattomasti Suomen parasta, mikä johtuu lähes 20 vuoden kokemuksesta ja tietotaidosta mittatilaus- ja mäntäsuunnittelusta. Minimivalmistusmäärä custom männille on 4 kpl.

CP Pistonsin suunnittelu ja tuotanto ovat alan ehdotonta state-of-art toimintaa. Katso lisää kohdasta mittatilaus- ja erikoismännät.

CP Pistons varastoi Kalifornian Irvinessä yli 1000 tuotenumeroa, joten tehtaan varastosta on saatavilla erittäin laaja valikoima mäntiä myös USA moottoreihin sekä kaikkea aina moottoripyörästä mönkijään ja vesijettiin. Maahantuojana näemme myös CP Pistonsin varastosaldot omasta järjestelmästämme, joten saatavuus tiedot ovat aina ajantasalla.

Usa moottoreiden ja Powersport tuoteryhmien männät tarjoamme pääsääntöisesti toimitusmyyntinä tilauksesta. Hinnan ja toimitusajan saat myynnistämme, tehtaan varastossa olevat tuotteet saadaan Suomeen 1-2viikossa tilausajankohdastasi riippuen. Viikottaiset toimituksemme tehtaalta lähtevät pääsääntöisesti joka perjantai.

Kaikkia CP Pistonsin mäntiä voi tilata joko suoraan meiltä tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltämmä, ammattivirittäjiltä, moottorikoneistamoilta jne.

1998 perustettu CP Pistons on vuodesta 2009 saakka kuulunut itävaltalaisen Pankl Racing Systemin yhdistämään ja omistamaan CP-CARRILLO liittymään.

Pankl on todellinen alan teknologia johtaja, joka valmistaa tuotteita maailmanlaajuisesti moottoriurheilun todelliselle huipulle eli F1 ja WRC ym. tehdastallitason kilpa-autoiluun sekä lentokoneteollisuuteen.

Hankkiessaan omistukseensa niin CP Pistonsin kuin legendaarisen Carrillo Industries (est. 1963) kiertokankivalmistajan, Pankl on laajentanut innovaationsa myös tavallisten kuluttajien ulottuville. Pankl on alan tuotekehityksen selkeä edelläkävijä, joka takaa myös CP-Carrillon tinkimättömän laadun. Tähän taloon ei kiinalainen metallin murunenkaan pääse sisään.

CP-CARRILLO PROUDLY MADE IN USA.


Mäntien hinnoissa on tapahtunut voimakkaita ja nopeita muutoksia viime vuosina, ajantasalla olevat hintatiedot saat myynnistämme. Puh. 06 4845 223 tai email. myynti@ranaco.fi


Valmistajan sivusto löytyy osoitteesta:

CP-CARRILLO

TUOTELUETTELO (Tehtaan varastomallisto)
CP CARRILLO

 
-
 
388046 | Copyright © 2024 Ranaco